ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vaxning av Mustasch - Tips på Vaxning av Mustasch
Permanent hårborttagning - Bäst information om Permanent hårborttagningVaxning av mustaschen

Vaxning av mustaschen

De män som har stora mustascher brukar vaxa dessa hos en barberare, inte i syfte att ta bort dem utan se att se till att de stannar på plats.Vaxa bort mustaschen

Vaxa bort mustaschen

För att vaxa bort en oönskad mustasch finns det många olika sätt att göra detta. Det går ganska lätt att vaxa mustaschen själv eller kan man låta ett proffs för det.

Ett sätt är att använda en dubbeltejp som man värmer i handen i 10-15 sekunder vilket gör vaxet mjukt. Denna tejp är naturligt vax utan tillsatser och vem som helst klarar detta. Ta sedan isär de två tejpbitarna och placera ena på överläppen och tryck till tejpen så att vaxet pressat utåt och vänta några sekunder så att vaxet stelnar. Sträck sedan huden och dra snabbt av tejpen från läppen och skrik till. Du kan behöva utföra vaxningen några gånger tills du fått bort det mesta utav mustaschen.

När du har vaxat klart kan du lägga på lite aloe gel för att minska hudirritationen. Det går också att lägga på lite ansiktsolja efter vaxningen. Glöm dock inte undersöka vilka ingredienser som ingår eftersom du skall efter vaxning absolut inte ska ta på något som innehåller alfa-hydroxylsyra eller beta-hydroxylsyra.