ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Permanent Hårborttagning i Umeå
Permanent hårborttagning - Bäst information om Permanent hårborttagningPermanent Hårborttagning i Umeå

Permanent Hårborttagning i Umeå

Det finns totalt 9 skönhetssalonger som kanske kan hjälpa dig med permanent hårborttagning i Umeå och flera av dessa har mer än en kosmetolog som är proffs på att ta bort oönskad hårväxt både här och där. Det kan vara svårt att veta vem som är bästa på permanent hårborttagning i Umeå och dessutom kan metoderna för att avlägsna håret variera. Om man känner någon som tidigare tagit bort håret permanent och varit nöjd med resultater med den permanenta hårborttagningen är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation gällande permanent hårborttagning i Umeå kan oftast hittas på nätet.

Då det i Umeå och i Västerbotten finns flera som erbjuder permanent hårborttagning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande hårborttagningsmetoder och pris för att ta bort håret. Innan du ringer till någon som håller på med permanent hårborttagning bör du veta vilken hårborttagningsmetod som du tor skulle passa din smärttröskel. Viss info får du om olika permanenta hårborttagningsmetoder genom att kolla webbsidor från skönhetskliniker som håller på med att ta bort generande hårväxt.
Det går bäst att komma i kontakt med någon skönhetssalong som är duktigt på permanent hårborttagning i Umeå genom att kolla med någon klinik nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra permanent hårborttagning i Umeå

hud.nu

Rådhusesplanaden 16

903 28 Umeå

Grubbe-Salongen HB

Gabrieljansvägen 21

903 54 Umeå

Rockin´Body

Skolgatan 54

903 27 Umeå


Mer hårborttagning i Umeå

Hudterapeuten Anna AB

Västra Esplanaden 7B

903 25 Umeå

Wilma

Skolgatan 56A

903 27 Umeå

Salong Berghem

Nydalavägen 2

903 38 Umeå

Nagelfixeriet Berit Nordlund

Storgatan 38A

903 26 Umeå


Ännu sätt att ta bort håret permanent i Umeå

Nefertiti Hudvård

Västra Norrlandsgatan 22

903 29 Umeå

Lipgloss Cosmetics i Norr AB

Storgatan 13A

903 21 Umeå